Dak- en zinkwerk

Het vervangen of repareren van uw oude of kapotte dakgoten kan een lastige klus zijn. Onze ervaring helpt ons zorgvuldig te werk te gaan en kwaliteit te leveren.

Zogenoemd lood- en zinkwerk is een ambachtelijk karwei dat veel vakkennis vereist. Wij gaan met expertise en precisie te werk, zodat u zich niet aan deze klus hoeft te wagen. Ook het vervaardigen van zinken en bitumineuze daken (SBS van Icopal) behoort tot de specialiteiten van Dries Rolde.

EPDM

EPDM is een synthetisch rubber dat veel voor dakbedekking en visvijvers wordt gebruikt. Het is zeer elastisch (tot 400%) over een groot temperatuurbereik (-35°C tot +120°C). Bovendien is het uitermate goed bestand tegen basen, zuren, zouten, ozon en zonlicht. EPDM heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 50 jaar. Een goed aangelegde EDPM-dakbedekking is onderhoudsarm en wordt zelfs aangeprezen als de meest milieuvriendelijke dakbedekking in de huidige markt.

Gevelbekleding

Voor uw gevelbekleding maken wij gebruik van het RHEINZINK Minirabatpaneel. Dit is een karakteristiek zelfdragend paneel dat lijkt op een traditionele houten variant. Dit onderhoudsvrije, lichtgewicht paneel is gemaakt van 0,80 millimeter dun RHEINZINK en heeft een levensduur van meer dan 75 jaar.

Het bevestigen is eenvoudig en onzichtbaar. Bovendien zijn de panelen met de diverse standaardprofielen fraai af te werken. RHEINZINK Minirabat is uitermate geschikt als zijwang, kopgevel of boeideelbekleding, maar is ook voor de bekleding van grotere geveloppervlakten geschikt.

De panelen zijn leverbaar in RHEINZINK Nature grey-pro op lengtes van 3 meter. Ook bijbehorende profielen worden geleverd op deze maat. De panelen worden van onder naar boven op elkaar gestapeld. Een paneel heeft een werkende breedte van 153 millimeter. Er is 6,6 strekkende meter paneel nodig per vierkante meter.

Meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk de installatie- of onderhoudsklus klaren.

No items found.